Oproepovereenkomst Min/Max (bepaalde tijd)

Een oproepkracht is letterlijk een kracht die je kan oproepen zodra je hem nodig hebt. Er zijn dus geen vaste werktijden. Dit is natuurlijk erg prettig in uiteenlopende situaties. Wel heb je veel zaken te regelen net als met elke andere arbeidskracht. Dit doe je met de oproepovereenkomst van Legal Fit.

Let op dit is een oproepovereenkomst voor bepaalde tijd. We hebben diverse andere oproepovereenkomsten beschikbaar! Klik hier voor andere oproepovereenkomsten.

Wat regelt de min/max regeling?

Met deze oproepovereenkomst zorg je ervoor dat de oproepkracht een ondergrens heeft met betrekking tot de gewerkte uren. Verder stel je met dit contract ook een maximum aan het aantal gewerkte uren per week.

Wat regelt deze Oproepovereenkomst?

  • Werkzaamheden
  • Proeftijd
  • Salaris
  • Kostenvergoeding
  • Pensioen
  • Vakantie
  • Geheimhoudingsverklaring

Waarom een Oproepovereenkomst?

In deze overeenkomst leg je voor de hand liggende zaken vast zoals uurloon, secundaire voorwaarden, arbeidstijden en duur van de overeenkomst Maar je kan ook meer specifieke zaken als pensioen, concurrentiebedingen vastleggen. Hoewel er enige vrijheid bestaat in wat je met oproepkracht afspreekt, wordt het een en ander beperkt door het arbeidsrecht.

Maak zelf je oproepovereenkomst.

Met de Legal Fit documenten selfservice stel je heel eenvoudig een oproepovereenkomst op. Het is een kwestie van een vragenlijst invullen en downloaden. Het kost je slechts enkele minuten. Je betaalt pas nadat je het document hebt opgesteld. Ben je uiteindelijk niet tevreden? Geen zorgen wij hanteren een 100%-tevredenheidsgarantie.

Wil je meer weten over het opstellen van documenten? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.