Consultancy Agreement (EN)

Je huurt een consultant in voor een bepaald project. Met de Consultancy Agreement van Legal Fit dek regel je alle benodigde afspraken voor de relatie tussen het bedrijf en de consultant.

We hebben ook een Nederlandstalige Consultancy Overeenkomst. Klik hier.

Wat is een Consultancy Agreement?

Je deelt vaak bedrijfsgevoelige informatie met deze externe. Het is in dat geval belangrijk om zaken goed vast te leggen. Wat verwacht je van elkaar? En wiens eigendom is het werk van de consultant? Dit regel je in een consultancyovereenkomst

Wat staat er in de Consultancy Agreement?

De belangrijkste onderdelen zijn:

  • De verwachte kwaliteit van de service die consultant levert.
  • De duur van de overeenkomst.
  • Intellectueel eigendom van de werken die consultant levert.
  • Geheimhouding.

Waarom heb ik een Consultancy Agreement nodig?

Een goede overeenkomst zorgt voor een optimale samenwerking en communicatie. Door alle mogelijke punten door te lopen denk je na over bepaalde mogelijkheden maar ook risico's van consultancy. Leg afspraken altijd van te voren vast.

Waarom niet een gratis voorbeeld van internet gebruiken?

Er zijn genoeg voorbeelden van het internet. Bedenk goed of dit voor jou de goede optie is. Het recht is in beweging. Onze contracten bewegen mee. Onze contracten worden gemaakt door topjuristen en dus ook onderhouden. Daarnaast hebben wij een 100%-tevredenheidsgarantie.

Hoe werkt het?

Met de Legal Fit documenten selfservice stel je heel eenvoudig een consultancy overeenkomst op. Het is een kwestie van een vragenlijst invullen en downloaden. Het kost je slechts enkele minuten. Je betaalt pas nadat je het document hebt opgesteld.

Wil je meer weten over het opstellen van documenten? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.