Arbeidsovereenkomst (bepaalde tijd)

Een arbeidsovereenkomst nodig voor bepaalde tijd? Maak deze eenvoudig zelf!

Je gaat iemand (tijdelijk) aannemen en je hebt mondeling akkoord over de arbeidsvoorwaarden. Dan is het belangrijk om de afspraken vast te leggen in een contract. Door gebruik te maken van onze arbeidsovereenkomst zorg je ervoor dat de afspraken juridisch gedekt zijn. Onze documenten selfservice werkt zeer eenvoudig en in slechts enkele minuten heb je het contract klaar.

Arbeidsovereenkomst

In een arbeidscontract regel je onder andere de volgende zaken:

  • Arbeidstijden
  • Vakantiedagen
  • Salaris
  • Pensioen
  • Collectieve verzekering
  • Duur van de overeenkomst

Er is nog veel meer dat je kan vastleggen. Mogelijk krijgt je medewerker een leaseauto? Dingen die je ook kan regelen in ons arbeidscontract zijn bijvoorbeeld een concurrentiebeding of intellectueel eigendom. Verder kan je ook praktische zaken regelen zoals de mogelijkheid tot thuiswerken.

Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd - voldoen aan wetgeving

Je kan niet zomaar alles vastleggen in een arbeidsovereenkomst. Je zal er voor moeten zorgen dat je voldoet aan de arbeidswet. Met ons arbeidscontract weet je zeker dat je voldoet aan de belangrijkste spelregels. Denk hierbij aan regels rondom proeftijden of de ketenregeling. Het is verboden om binnen 2 jaar met een medewerker meer dan 3 tijdelijke arbeidsovereenkomsten te sluiten. Rechts in het scherm kan je meteen aan de slag met jouw arbeidscontract.

Meer informatie over arbeidsovereenkomsten

Onze juridische partner DAS heeft een aantal blogs over het onderwerp arbeidsovereenkomsten. Wil je meer juridische achtergrond over dit onderwerp? Klik dan op de onderstaande links:

Voorbeeld

Arbeidsovereenkomst (bepaalde tijd)