Juridische Bedrijfsanalyse

Hoe gezond is jouw onderneming als het gaat om wet- en regelgeving? Neem je onnodige juridische risico’s? Hoe groot zijn jouw debiteurenrisico’s? En voldoe je aan privacywetgeving? Ben je benieuwd hoe jij ervoor staat? In samenwerking met onze partner DAS hebben we een dienst ontwikkeld die jou hierbij helpt.

- Juridische check om risico’s te beperken

- Praktische tips om zelf direct mee aan de slag te gaan

- 60 minuten advies van een jurist van DAS

Wat is een juridische bedrijfsanalyse?

Met de bedrijfsanalyse krijg je uitgebreid inzicht in jouw situatie. Thema’s die we analyseren zijn o.a. debiteuren, klanten, werknemers, leveranciers, voorwaarden, werknemers en privacy. Je ontvangt een overzichtelijke rapportage die jou laat zien wat je goed geregeld hebt en wat beter kan. Je gaat vervolgens 1 op 1 sparren met een ervaren specialist en krijgt waardevolle adviezen.

Doe nu de juridische bedrijfsanalyse en ontvang een uitgebreid rapport.

Waarom de juridische bedrijfsanalyse doen?

Als ondernemer wilt u alles goed regelen met werknemers, klanten en leveranciers. Het voldoen aan wetten en regels kost tijd en geld en is soms ingewikkeld. Met deze bedrijfsanalyse breng je eenvoudig belangrijke juridische situaties voor uw bedrijf in kaart.

Waar kijken we naar in de analyse?

  • Is uw debiteurenbeheer op orde?
  • Heeft u goede algemene voorwaarden?
  • Zijn uw overeenkomsten met leveranciers volledig?
  • Voldoet u aan de Privacywetgeving?
  • Zijn de arbeidsovereenkomsten voor uw medewerkers up-to-date?
  • Om u een indruk van het rapport te geven, vindt u hiernaast een voorbeeld.

Hoe werkt het?

In 3 stappen krijgt u inzicht in de juridische situatie van uw bedrijf en kunt u direct risico’s verlagen:

  1. Bedrijfsanalyse online bestellen Vul de online vragenlijst in en bestel met een druk op de knop het rapport. Zodra je op de bestelknop drukt, komt je bij de betaalpagina. Je kan eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, creditcard of op factuur.

  2. Ontvang een uitgebreid rapport Het rapport met uitgebreide inzichten voor je bedrijf kan je direct downloaden in Word of als pdf. Je ontvangt het ook nog per e-mail. Lees welke aandachtspunten er zijn en krijg aanbevelingen. Met deze praktische adviezen en tips kan je direct zelf aan de slag om risico`s te verlagen en zo dus ook je kosten.

  3. Adviesgesprek Ook neemt een jurist van DAS binnen twee werkdagen contact op om een afspraak in te plannen voor 60 minuten advies. Samen neem je dan het rapport door. Je kan alle vragen stellen en krijgt waar nodig helder advies.

Wij staan garant voor kwaliteit!

Daarom hebben wij een100%-tevredenheidsgarantie.