Verkoopcontract domeinnaam

Ga je een domeinnaam kopen of verkopen? Hier hebben we een specifiek contract voor. Maak deze eenvoudig zelf!

Waarom een verkoopovereenkomst voor mijn domeinnaam?

Het is belangrijk de verkoop van een domeinnaam goed te regelen. Met een contract krijgen de koper en verkoper duidelijkheid over wanneer er moet worden betaald en geleverd. Ook leg je vast wie aansprakelijk is voor welke claims of onregelmatigheden bij de domeinnaam.

De wet zegt eigenlijk niets over de verkoop van domeinnamen. Of eigenlijk één ding wel: dat het op schrift moet zijn gesteld met handtekening. Een domeinnaam is namelijk een vermogensrecht in de zin van de wet, en levering of overdracht daarvan moet bij akte. Maar inhoudelijk zegt de wet verder niets.

Wat regelt dit verkoopcontract domeinnaam?

Dit verkoopcontract voor domeinnamen regelt alle relevante zaken voor de overdracht. Hierbij kan je denken aan de details van de betreffende domeinnaam, betalingsvoorwaarden en garanties. Zie voor verdere details het voorbeeld van dit document.

Maak zelf een verkoopcontract domeinnaam

Met de Legal Fit documenten selfservice stel je heel eenvoudig zelf een contract op. Het is een kwestie van een vragenlijst invullen en downloaden. Het kost je slechts enkele minuten. Je betaalt pas nadat je het document hebt opgesteld. Ben je uiteindelijk niet tevreden? Geen zorgen, wij hanteren een 100%-tevredenheidsgarantie.

Wil je meer weten over het opstellen van documenten? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.