Pentestwaiver

Bij een security onderzoek (pentest) is het goed om vast te leggen wat je wel en niet mag doen. Denk hierbij aan het binnendringen in databases of gegevens kopiëren. Een pentestwaiver dient als vrijwaringsverklaring. Hiermee sta je sterk.

Wat regelt deze pentestwaiver?

Met onze pentestwaiver regel je een aantal zaken, zoals essentiële onderwerpen als aansprakelijkheid en geheimhouding. De pentestovereenkomst wordt meestal opgezet als aanvullende overeenkomst binnen een reeds bestaande relatie. Hij zal dus verwijzen naar de inhoud daarvan voor de scope van de opdracht, de prijs et cetera. Is er nog geen overeenkomst, dan zal de leverancier gewoonlijk een uitgebreidere omschrijving van de diensten opnemen en zijn eigen algemene voorwaarden van toepassing verklaren op de pentestovereenkomst.

Maak zelf een pentestwaiver

Met de Legal Fit documenten selfservice stel je heel eenvoudig zelf een overeenkomst op. Het is een kwestie van een vragenlijst invullen en downloaden. Het kost je slechts enkele minuten. Je betaalt pas nadat je het document hebt opgesteld. Ben je uiteindelijk niet tevreden? Geen zorgen, wij hanteren een 100%-tevredenheidsgarantie.

Wil je meer weten over het opstellen van documenten? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.