Ingebrekestelling

Heb je een contractueel geschil? Dan kan een ingebrekestelling de juiste stap zijn. Want hiermee geeft je formeel en juridisch aan dat je vindt dat de grens is bereikt. Je geeft ermee aan dat het de laatste kans is om nog tot naleving te komen. Een volgende stap is opzeggen en/of een schadevergoeding eisen.

Wat regelt deze ingebrekestelling?

Je legt vast welke afspraken jullie gemaakt hebben en waar de andere partij in is tekortgekomen. Vervolgens wat de andere partij dient te doen om dit te herstellen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het alsnog nakomen van de overeenkomst of het vergoeden van de schade die jij door de andere partij hebt geleden.

Maak zelf een ingebrekestelling

Met de Legal Fit documenten selfservice stel je heel eenvoudig zelf een document op. Het is een kwestie van een vragenlijst invullen en downloaden. Het kost je slechts enkele minuten. Je betaalt pas nadat je het document hebt opgesteld. Ben je uiteindelijk niet tevreden? Geen zorgen, wij hanteren een 100%-tevredenheidsgarantie.

Wil je meer weten over het opstellen van arbeidsovereenkomsten, gratis brieven of andere documenten? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Voorbeeld